Bjerringbro Kunstforening

Bjerringbro Kunstforening præsenterer fra 27. januar til 26. februar billedkunstner Ulla Lundsgart fra Lyngby ved Århus. 

Ulla Lundsgart er uddannet på Det Jyske Kunstakademi og hendes CV vidner om stor udstillingsaktivitet, blandt andet har hun deltaget på flere af de store censurerede udstillinger. Hun er desuden medlem af BKF.

”Når jeg begynder et maleri er mit hoved tomt. Ingen ideer, ingen planer. Hver bevægelse er helt spontan og tilsyneladende tilfældig, men når jeg er i mit male flow, kan jeg mærke, at der ingen tilfældigheder er, selv når jeg kaster farven på lærredet ”, siger Ulla Lundsgart om selve maleprocessen, og fortsætter: ” Blomsterne er min motivverden. De har valgt mig. De er mine følgesvende ind i naturen og min vej til at forstå min egen natur. De er min rejse ind i den skabende dimension. Jeg maler dem som portrætter, som udtryk for en bevidsthed ”.

Bjerringbro Kunstforenings formand Alice Andersen er begejstret for den nye udstilling og siger: ”Ulla Lundsgart har en helt unik sans for lag, dybde og gennemsigtighed, for farvens kontrast og materialets muligheder - hun skaber et spændende, farverigt og organisk univers, som gør hendes kunst meget SE værdig!”        

Nyeste kommentarer

04.04 | 15:39

Hej Dagny Vistesen. Vi talte i dag om et møde, hvor jeg kunne deltag. Da...

14.02 | 18:30

Hej Anny - det er korrekt nummer - vi sender kontingent opkr...

14.02 | 15:29

Hej med jer Jeg vil betale kontingent..vil lige sikre mig, at MobilPay.nr. E...