Bjerringbro Kunstforening

Børnekunst i Gudenåhuset 2023

Billede fra Børneudstillingen 2022

Børneudstillingen 2023

Tema for Børneudstillingen 2023:

”Børn og bygninger
 

Arkitektur er også for børn – og verden er fyldt med bygninger – små og store – firkantede eller runde – lave og høje – kedelige eller sjove osv.

Hvordan vil vi fx gerne bo? Hvad skal der være i en bolig? De bygninger, vi bor, mødes, arbejder, spiser og sover i, er en så naturlig del af vores hverdag, at vi knap bemærker de påvirkninger, de har på vores liv. For eksempel vinduerne i et rum, hvilken betydning har de? 

Ideer:

Lad børnene designe deres helt egne bygninger – det kan være alt lige fra huler til drømmeslotte til superseje skyskrabere eller noget helt andet.
Der kan som sædvanligt tegnes eller males – der kan bygges modeller med papkasser, papmache, træ, ler eller måske lego osv. – kun fantasien sætter grænser, som man sigerJ

Vi håber, at temaet vil give anledning til at tage en snak med børnene om arkitektur, design og byggeri – om hvordan vi er påvirket af de bygninger vi bor i eller opholder os i – om verdens vildeste bygninger eller verdens usleste skure osv.

Tilmelding til biblioteket – enten på mail dav@viborg.dk eller tlf: 87873550 / 42262921
Indlevering:
Torsdag d. 30. marts 2023 kl. 10-17
Åbning/fernisering: Tirsdag d. 11. april kl. 16-17 – med forbehold for ændringer. Udstillingen forventes dog at åbne allerede 1. april – lørdagen før påske.
Udstillingen slutter:
27. april – værker afhentes 28. april.

Se også www.bjerringbrokunstforening.dk – eller www.klcviborg.dk

Venlig hilsen
Bjerringbro Kunstforening og Bjerringbro Børnebibliotek/Viborg Bibliotekerne